AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfakta kertenkele görmek

Kahve falında mutfakta kertenkele görmek

Kahve falında mutfakta kertenkele görmek küs kimselerin barışacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine alamet eder.

Kahve falında mutfakta kertenkele gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar yapmadan veya sözler vermeden önce, gerçeklere hakim olup olmadığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında mutfakta kertenkele görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında duvarda kertenkele görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kertenkele sürüsü görmek daha iyi yerlere geleceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında suda kertenkele görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında kertenkele öldürmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yatakta kertenkele görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman kertenkele görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında uçan kertenkele görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir