AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavana tırmanmak

Kahve falında tavana tırmanmak

Kahve falında tavana tırmanmak insanların saygısının kazanılacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ruhani önderlik yapacağına alamet eder.

Kahve falında tavana tırmanmak gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında tavana tırmanmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan su sızdığını görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında tavanda karınca görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanda su görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında evin tavanını delik görmek işlerin daha kötüleşeceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavan silmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına inanılır.

Kahve falında tavandan kan damladığını görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında tavandan su akmak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir