AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda ayna görmek

Kahve falında tavanda ayna görmek

Kahve falında tavanda ayna görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, düzenin bozulacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulur.

Kahve falında tavanda ayna gördüyseniz:

  • Çalışmayan bir kimseyseniz sizde kaygı uyanduran bir konuda muhtemelen birisinin yardımıyla iyi sonuç elde edebileceksiniz.

Kahve falında tavanda ayna görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet eder.

Kahve falında tavanda örümcek ağı görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında tavanda kapı görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına yorulur.

Kahve falında tavana dokunmak bir beladan kurtulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek tavanlı ev görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanı yüksek ev görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavanın is olduğunu görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında tavan süpürmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir