Kahve falında tavanın çöktüğünü görmek

Kahve falında tavanın çöktüğünü görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına işaret eder.

Kahve falında tavanın çöktüğünü gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarını aramak yerine ilerlemek için gayret gösterirseniz faydalı sonuçlar alabilirsiniz.

Kahve falında yıkılmış tavan görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Kahve falında kendini tavanda görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına tabir olunur.

Kahve falında caminin tavanını görmek kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavandan kan damladığını görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında rutubetli tavan görmek her geçen gün sorunların artacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında tavanda is görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavan aktığını görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına işaret eder.

Kahve falında tavanda yatmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir