AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavana zıplamak

Kahve falında tavana zıplamak

Kahve falında tavana zıplamak düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavana zıplamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.

Kahve falında tavana zıplamak darlığa ve yokluğa düşeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işaret eder.

Kahve falında uzun zıplamak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kimseden korkmayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten zıplamak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden zıplamak çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirgenin zıpladığını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına inanılır.

Kahve falında sürekli zıplamak borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevinçten zıplamak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havaya zıplamak ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir