AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda balık görmek

Kahve falında tavanda balık görmek

Kahve falında tavanda balık görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, elinin döneceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tavanda balık gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce tüm gerçekleri bildiğinizden emin olup olmadığınızı netleştirmeli, detayları öğrenmelisiniz.

Kahve falında tavanda balık görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavanda gezmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında tavanı akan ev görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavanda kurt görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında tavana yükselmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında damlayan tavan görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yıkık tavan görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir