AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının boyadığını görmek

Kahve falında saçının boyadığını görmek

Kahve falında saçının boyadığını görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, modern insanlarla tanışılacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, durulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının boyadığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Kahve falında başkasının saçını siyaha boyadığını görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin saçını boyadığını görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sağlığından olacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kızıla boyadığını görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını kızıla boyadığını görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin saçlarını boyadığını görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçı boyadığını görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının boyadığını görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir