Kahve falında ayakkabı boyacılığı yapmak

Kahve falında ayakkabı boyacılığı yapmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kendisi ile baş başa kalacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı boyacılığı yapmak gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Kahve falında ayakkabı boyacılığı yapmak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı boyacısı görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ayakkabı boyadığını görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalet eder.

Kahve falında tavan boyadığını görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçını sarıya boyadığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evi beyaza boyadığını görmek iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini boyadığını görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin duvar boyadığını görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top