AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi yeşile boyadığını görmek

Kahve falında evi yeşile boyadığını görmek

Kahve falında evi yeşile boyadığını görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında evi yeşile boyadığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında evi yeşile boyadığını görmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işarettir.

Kahve falında duvarı yeşile boyadığını görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına delalettir.

Kahve falında saçını yeşile boyadığını görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evi beyaza boyadığını görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evde boyacı görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, işlerine verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev boyadığını görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ev boyadığını görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulur.

Kahve falında evi maviye boyadığını görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir