AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı boyadığını görmek

Kahve falında kapı boyadığını görmek

Kahve falında kapı boyadığını görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, geçim derdinin kalmayacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında kapı boyadığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Kahve falında kapı boyadığını görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işaret eder.

Kahve falında ev boyadığını görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında camiyi boyadığını görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını sarıya boyadığını görmek umduğunu bulamayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında saç boyamaktan vazgeçmek yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında saçımı boyadığımı görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında dudağını boyadığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına yorulur.

Kahve falında saçı kızıla boyadığını görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir