AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev boyadığını görmek

Kahve falında ev boyadığını görmek

Kahve falında ev boyadığını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev boyadığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sonlanmalar veya sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin ev boyadığını görmek az da olsa feraha çıkılacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evi beyaza boyadığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evi maviye boyadığını görmek yaraların merheminin bulunulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine delalet eder.

Kahve falında evde boyacı görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında evi yeşile boyadığını görmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında ev boyadığını görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında saçı boyadığını görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evini boyadığını görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir