AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizik tava görmek

Kahve falında çizik tava görmek

Kahve falında çizik tava görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, büyük atılımların yapılacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizik tava gördüyseniz:

  • Gerçekleri öğrenerek ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında çizik tava görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında alnında çizik görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında çizik saat görmek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzü çizik görmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kolunda çizik görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında kolda çizikler görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzde çizik görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret eder.

Kahve falında vücudunda çizikler görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir