AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yemeye gitmek

Kahve falında tatlı yemeye gitmek

Kahve falında tatlı yemeye gitmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, borç ödemeye, işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında tatlı yemeye gitmek gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında tatlı yemeye gitmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, tebrik edileceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı yemeyi görmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında tatlı görüp yememek kapalı olan kısmetinin açılacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı yememek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemek yemeye gitmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında balık yemeye gitmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yemenue gitmek anne baba dualarının alınacağına, çok hayırlı adımların atılacağına yorulur.

Kahve falında tatlıcıya gitmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir