AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yemeyi görmek

Kahve falında tatlı yemeyi görmek

Kahve falında tatlı yemeyi görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, gıybet edeceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı yemeyi gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Kahve falında tatlı yemeyi görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, rakiplerini alt edeceğine işarettir.

Kahve falında tatlı görüp yememek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında tatlı yemeye gitmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına yorulur.

Kahve falında tatlı yememek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında karıncaya yem vermek ümitlerinin son bulacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında inek yemi görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında civciv yemi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, üzerinde kafa yoracağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş et yememek hayır duaları alacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir