AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlıcıya gitmek

Kahve falında tatlıcıya gitmek

Kahve falında tatlıcıya gitmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, canının sağ olacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlıcıya gitmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya evinizle ilgili bir değişim olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında tatlıcıya gitmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında tatlı yemeye gitmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, çok büyük hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı almaya gitmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine alamet eder.

Kahve falında yaş pasta tatlı görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı tatlı elma yemek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında tatlı kırmızı elma yemek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine tatlı yedirmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işaret eder.

Kahve falında tatlı rakı içmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir