AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan bir konunun cevabını bulabileceksiniz.

Kahve falında tatlı yemek ve yedirmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı yedirdiğini görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin tatlı yediğini görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kabak tatlısı yediğini görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalet eder.

Kahve falında ayva tatlısı yediğini görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tulumba tatlısı yediğini görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının tatlı yediğini görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir