AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı nar yediğini görmek

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, hiç istemediği işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı nar yediğini gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında tatlı nar yediğini görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında tatlı nar yemek stresini atacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında birine nar yedirmek bilmediği duyguları tadacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının nar yediğini görmek kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nar yedirmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nar yediğini görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında bebege nar yedirmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin nar yediğini görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir