AnaSayfa / Genel / Kahve falında babamın beni dövdüğünü görmek

Kahve falında babamın beni dövdüğünü görmek

Kahve falında babamın beni dövdüğünü görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, fakirlerin güleceğine yorulur.

Kahve falında babamın beni dövdüğünü gördüyseniz:

  • Kararsızlık içinde olabilirsiniz.

Kahve falında babamın beni dövdüğünü görmek dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında annemin beni dövdüğünü görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanı dövdüğünü görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek kafasının da rahat edeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş babasını dövmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hastalıkların şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında anne babayı dövmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında babasını dövmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir