AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Kahve falında babanızın sizi dövdüğünü görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında babanızın size kızdığını görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında babasını dövmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, küskünlük yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın dövdüğünü görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayı dövmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babayı dövmek işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babamın dövdüğünü görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalettir.

Kahve falında baba dövmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, lüksünün artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir