Kahve falında babanı dövdüğünü görmek

Kahve falında babanı dövdüğünü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanı dövdüğünü gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında babamı dövmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında babanın dövdüğünü görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında babasını dövdüğünü görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne babayı dövmek çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet eder.

Kahve falında babamın dövdüğünü görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine delalettir.

Kahve falında babasının annesini dövdüğünü görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında babanın birini dövdüğünü görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı dövmek barış ve sevgi içinde olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir