AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını dövmek

Kahve falında babasını dövmek

Kahve falında babasını dövmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasını dövmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında anne babayı dövmek rahat bir hayata adım atacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında anne baba dövmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı dövmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında babanın birini dövdüğünü görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının annesini dövdüğünü görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında baba kızını dövmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında babasını dövdüğünü görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir