AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babayı dövmek

Kahve falında anne babayı dövmek

Kahve falında anne babayı dövmek ekmeğinin de artacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hakkıyla kazanca, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı dövmek gördüyseniz:

  • Yoksa zararını siz görürsünüz.

Kahve falında baba anneyi dövmek hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı dövmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işarettir.

Kahve falında anne baba dövmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalettir.

Kahve falında babanın anneyi dövdüğünü görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, ruhen güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının annesini dövdüğünü görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında babanın birini dövdüğünü görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında babasını dövmek tüm beklentilerini yerine getireceğine, daima secde ve şükür edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babasını dövdüğünü görmek yanlış seçimler yapacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir