AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı koymak

Kahve falında tatlı koymak

Kahve falında tatlı koymak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı koymak gördüyseniz:

  • Bırakın herşey kendiliğinden gelişsin.

Kahve falında tatlı koymak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına yorulur.

Kahve falında tabağa tatlı koymak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına işaret eder.

Kahve falında içki koymak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmeden mezara koymak faturalarını ödeyemez olacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında papağanı kafese koymak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bardağa su koymak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, elini haramdan uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında cebine şeker koymak alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü mezara koymak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir