AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı alıp yemek

Kahve falında tatlı alıp yemek

Kahve falında tatlı alıp yemek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, maddi sorunlarının artacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı alıp yemek gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Kahve falında tatlı alıp yemek yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, yeni bir ev alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı almaya gitmek nazara geleceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muz alıp yemek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, dünya malına kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, fikirlerinin çatışacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinden ekmek alıp yemek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çikolata alıp yemek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden ekmek alıp yemek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yerden ekmek alıp yemek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir