AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden ekmek alıp yemek

Kahve falında birinden ekmek alıp yemek

Kahve falında birinden ekmek alıp yemek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine delalet eder.

Kahve falında birinden ekmek alıp yemek gördüyseniz:

  • Kendinizde özgüveninize iyi gelecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında yerden ekmek alıp yemek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında fırından ekmek alıp yemek maddi yükümlülüklerin artacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden ekmek alıp yemek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize delalettir.

Kahve falında birinden ekmek alıp yemek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek almaya gitmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında alnından kurşun yemek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında dalından elma alıp yemek eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında çikolata alıp yemek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir