AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinden ekmek alıp yemek

Kahve falında ölmüş birinden ekmek alıp yemek

Kahve falında ölmüş birinden ekmek alıp yemek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinden ekmek alıp yemek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya mevcut ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilir, arkadaş toplantıları esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında ölmüş birinden ekmek alıp yemek yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fırından ekmek alıp yemek iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerden ekmek alıp yemek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden ekmek alıp yemek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalettir.

Kahve falında ekmek almaya gitmek sevdikleri ile bir arada olacağına, sağlığının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden birşey alıp yemek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan elma alıp yemek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine delalettir.

Kahve falında çikolata alıp yemek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir