AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz alıp yemek

Kahve falında muz alıp yemek

Kahve falında muz alıp yemek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine alamet eder.

Kahve falında muz alıp yemek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Kahve falında muz alıp yemek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, hoş muhabbette olacağına delalettir.

Kahve falında olgun muz yemek onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan muz yemek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında ballı muz yemek saadetinin yükseleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muz yemek görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında cürük muz yemek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işaret eder.

Kahve falında kurtlu muz yemek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken muz yemek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir