AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan mezar görmek

Kahve falında taştan mezar görmek

Kahve falında taştan mezar görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taştan mezar gördüyseniz:

  • Ya da önemsemediğiniz fikirleriniz onların en önemli hedefleri olabilir.

Kahve falında eski mezar taşı görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin mezar taşını görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezara taş atmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş mezar taşı görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermer mezar taşı görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşına isim yazmak bilmek istediklerini öğreneceğine, hayır dualarına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının mezar taşını görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mezar taşını sökmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir