AnaSayfa / Genel / Kahve falında taştan kolye görmek

Kahve falında taştan kolye görmek

Kahve falında taştan kolye görmek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Kahve falında taştan kolye gördüyseniz:

  • Haraketsizliğinden şikayet ettiğiniz bir konu birdenbire canlılık kazanabilir.

Kahve falında beyaz taşlı kolye görmek önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında değerli taşlardan kolye görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kolye taşı görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında taşlı kolye takmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında altın taşlı kolye görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah taşlı kolye görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir