AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, evlerine dünürcü geleceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş taşlı kolye gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek işinden ekmeğinden olacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kararmış gümüş kolye görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında birinden gümüş kolye almak kafasının rahatlayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye küpe görmek sahip olduklarının eksileceğine, geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş kolye hediye etmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında gümüş kolye ve küpe görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın ve gümüş kolye görmek zenginliğe kavuşulacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye ve yüzük görmek kazançlı işler yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir