AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı kolye takmak

Kahve falında taşlı kolye takmak

Kahve falında taşlı kolye takmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, çok kötü günler geçireceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında taşlı kolye takmak gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Kahve falında taş kolye takmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe taşlı kolye takmak bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı kolye takmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında altın bilezik ve kolye takmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında pembe kolye takmak bir sebeple yataklara düşeceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuna altın kolye takmak zenginliğe kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına delalettir.

Kahve falında boynuna kolye takmak kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir