AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah taşlı kolye görmek

Kahve falında siyah taşlı kolye görmek

Kahve falında siyah taşlı kolye görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı kolye gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak işlerde aksilikler yaşanacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı kolye görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Kahve falında taş kolye görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında taşlı altın kolye görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tek taş kolye görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı taşlı kolye görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında altın taşlı kolye görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, rızkından ve gelirinden olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir