AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek

Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek

Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taşı düşmüş kolye gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyor.

Kahve falında taşı düşmüş kolye görmek bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına delalettir.

Kahve falında pembe taşlı kolye takmak çocuk sahibi olunacağına, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında renkli taşlı kolye görmek bir sebeple çok zorlanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı kolye takmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek taş kolye görmek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taşlı kolye görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı altın kolye görmek hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taş kolye takmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir