AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye taşı görmek

Kahve falında kolye taşı görmek

Kahve falında kolye taşı görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kolye taşı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında mor taşlı kolye görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında altın taşlı kolye görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş kolye görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, maddi sorumluluklarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı kolye takmak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında taşlı kolyeler görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında değerli taşlardan kolye görmek çok eğleneceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taşlı kolye görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir