AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın taşlı kolye görmek

Kahve falında altın taşlı kolye görmek

Kahve falında altın taşlı kolye görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında altın taşlı kolye gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında taşlı altın kolye görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil taşlı altın kolye görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ayrılık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında altın taşlı kolye görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında beyaz taşlı kolye görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sorunlarını bitireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi taşlı kolye görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında taşlı kolye almak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zümrüt taşlı kolye görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir