AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taşlı kolye görmek

Kahve falında beyaz taşlı kolye görmek

Kahve falında beyaz taşlı kolye görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, bedeninin şifa bulacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz taşlı kolye gördüyseniz:

  • Zamanı geldiğinde bunu zaten bileceksiniz.

Kahve falında beyaz taşlı kolye görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında pembe taşlı kolye görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında taşlı altın kolye görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş taşlı kolye görmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında firuze taşlı kolye görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil taş kolye görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taş kolye görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına yorulur.

Kahve falında renkli taşlı kolye görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir