AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtıcı aslan görmek

Kahve falında yırtıcı aslan görmek

Kahve falında yırtıcı aslan görmek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında yırtıcı aslan gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Kahve falında yırtıcı aslan görmek işlerinde atılıma geçeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtıcı kurt görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yırtıcı görmek geçim derdi çekeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yırtıcı hayvan görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında yırtıcı hayvanlar görmek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtıcı kuşu öldürmek olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında çok büyük yırtıcı kuşlar görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yırtıcı kedi görmek çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir