AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda aslan görmek

Kahve falında çok sayıda aslan görmek

Kahve falında çok sayıda aslan görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, ana baba dualarının alınacağına işarettir.

Kahve falında çok sayıda aslan gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Kahve falında çok sayıda aslan görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, zevki sefa içinde olacağına yorulur.

Kahve falında çok sayıda bebek görmek geleceğinin parlak olacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına yorulur.

Kahve falında üç basamaklı sayı görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine işarettir.

Kahve falında küsüratlı sayı görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıfır sayısını görmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda ev görmek kazancının iki kat artacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda kalem görmek kazanç ve kar getireceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok sayıda yıldız görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir