AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve ceylan görmek

Kahve falında aslan ve ceylan görmek

Kahve falında aslan ve ceylan görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında aslan ve ceylan gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Kahve falında aslan ve ceylan görmek aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ceylan beslemek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında evin içinde ceylan görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük ceylan görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ceylan eti yemek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine yorulur.

Kahve falında ceylan yavrusu sevmek haneye bolluk ve bereketin dolacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü ceylan görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geyik ve ceylan görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir