AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan tarafından takip edilmek

Kahve falında aslan tarafından takip edilmek

Kahve falında aslan tarafından takip edilmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, yeni adımlar atacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında aslan tarafından takip edilmek gördüyseniz:

  • Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var.

Kahve falında aslan tarafından takip edilmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polis tarafından takip edilmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında biri tarafından takip edilmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkası tarafından takip edilmek kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir adam tarafından takip edilmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında birileri tarafından takip edilmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, insanlara olan güvenin artacağına delalet eder.

Kahve falında erkek tarafından takip edilmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biri tarafından takip edildiğini görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir