AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan doğurmak

Kahve falında aslan doğurmak

Kahve falında aslan doğurmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aynı karşılığı alamayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan doğurmak gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında aslan doğurmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında aslan yavrusu doğurmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında evde aslan yavrusu görmek dünyasının iyileşmesine, yeni mallara kavuşacağına delalettir.

Kahve falında aslanlar kaplanlar görmek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sevdiği insana kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan ve yavruları görmek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, fal sahibinin içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslanı öldürmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan saldırması görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında insan yiyen aslan görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir