AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı yolda yürümek

Kahve falında taşlı yolda yürümek

Kahve falında taşlı yolda yürümek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı yolda yürümek gördüyseniz:

  • Harcamalar artabilir.

Kahve falında taşlı yolda yürümek maddi zararını karşılayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz taşlı yolda yürümek işlerinin rast gideceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında taşlık yolda yürümek kötü karakterli bir kadına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bir yolda yürümek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak yolda yürümek yeni malların alınacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz yolda yürümek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yolda yürümek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta yolda yürümek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir