AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı küpe görmek

Kahve falında takı küpe görmek

Kahve falında takı küpe görmek yükseleceğine, yeni bir yol tutulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takı küpe gördüyseniz:

  • Şu sıralar alışveriş yapabilir, istediğiniz şeylere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında takı küpe görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine yorulur.

Kahve falında küpe takıp çıkarmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında altın takı çalmak konforunun yerinde olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanat takıp uçtuğunu görmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş takı hediye almak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında çok takı görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takı merasimi görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bakır takı görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir