AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı taç takmak

Kahve falında taşlı taç takmak

Kahve falında taşlı taç takmak gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, dertlerin başlayacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işarettir.

Kahve falında taşlı taç takmak gördüyseniz:

  • Aynı hatalara düşmeyin.

Kahve falında taşlı taç takmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına taç takmak geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında taç takmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında gülden taç takmak sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında gümüş taç takmak sıkıntısından kurtulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Kahve falında saçına taç takmak evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında altından taç takmak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir