AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına taç takmak

Kahve falında başkasına taç takmak

Kahve falında başkasına taç takmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasına taç takmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz haksızlığa uğrayabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı taç takmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında siyah taç takmak düşmanlarımızı alt etmeye, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında saç taç takmak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başa taç takmak yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere işarettir.

Kahve falında elmas taç takmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saça taç takmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine alamet eder.

Kahve falında başına yeşil taç takmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında gümüş taç takmak artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir