AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülden taç takmak

Kahve falında gülden taç takmak

Kahve falında gülden taç takmak yeni gayrimenkuller alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gülden taç takmak gördüyseniz:

  • Detayları atlamamanız gerekiyor.

Kahve falında gülden taç takmak ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında gülden taç görmek yükünün hafifleyeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine işaret eder.

Kahve falında çiçekli taç takmak yaklaşan güzel günlere, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında başkasına taç takmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine taç takmak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekten taç takmak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, gelirinden yana memnun olacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik tacı takmak hayır ve bereketin artmasına, böylece hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında altın taç takmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir