AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyerinde su içmek

Kahve falında işyerinde su içmek

Kahve falında işyerinde su içmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kurtuluşu bulacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, zorlukların biteceğine, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işyerinde su içmek gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket etmemelisiniz.

Kahve falında işyerinde su içmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında işyerinde sigara içmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına alamet eder.

Kahve falında işyerinde içki içmek gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerini su basması görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, yetim sevindireceğine delalettir.

Kahve falında işyerini su basmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında işyerinde su görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında işyerini su bastığını görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, içinin ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında işyerini su baskını görmek her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir