AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu içmek

Kahve falında suyu içmek

Kahve falında suyu içmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında suyu içmek gördüyseniz:

  • Başkalarının problemlerine karışmamanızda veya sizin katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Kahve falında okunmuş su içmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kazançlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolaptan su içmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında berrak su içmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta su içmek kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Kahve falında karışık meyve suyu içmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tas içinde su içmek dertlerden kurtulmaya, kötü ve hasta günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında akan su içmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında limon sıkıp suyunu içmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir