AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı küpe bulmak

Kahve falında taşlı küpe bulmak

Kahve falında taşlı küpe bulmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, kısmetinin açılacağına, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına delalettir.

Kahve falında taşlı küpe bulmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda işiniz her şeyden önce geliyor.

Kahve falında taşlı küpe bulmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işarettir.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak huzur ve mutluluk bulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına işaret eder.

Kahve falında altın küpeler bulmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybettiği küpeyi bulmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kaybolan küpeyi bulmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybettiğin küpeyi bulmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, dostlarını da iyi seçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpe bulduğunu görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir