AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş kemer görmek

Kahve falında taş kemer görmek

Kahve falında taş kemer görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında taş kemer gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Kahve falında taş kemer görmek etrafına güzel insanların dolacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı kemer görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kemer hediye etmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, iş hayatında başarılı olmaya inanılır.

Kahve falında kayış kemer görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kemer görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kemer tokası görmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında kemerin koptuğunu görmek falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sorunların tarihe karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak kemer görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir